Login

Servicii

Ce este, de fapt, un credit?

Creditul poate fi perceput strict ca un împrumut în bani, însă de fapt, la bază, creditul reprezintă un ajutor, rezolvarea unor probleme sau îndeplinirea unor visuri. Ai privit vreodată creditul ca pe un ajutor sau ca pe o soluție de finanțare pentru materializarea unor scopuri în viață? Dacă nu… poate că ar fi timpul să judeci lucrurile dintr-o perspectivă nouă.

Cine este creditorul?

Creditorul este reprezentat de instituția bancară sau non-bancară care oferă împrumutul debitorului.

Cine este debitorul?

Debitorul este persoana fizică sau juridică care solicită, contractează și se angajează să achite împrumutul conform condițiilor contractuale impuse de creditor.

Serviciile de creditare oferite de A&A Consulting sunt remunerate de catre clienti în momentul în care dosarul trimis spre finanţare este aprobat.

Brokerii de credite A&A Consulting asistă clienţii pe tot parcursul obţinerii unui credit bancar și/sau non-bancar, reprezentând interesele acestora în relaţia cu banca sau IFN-ul ales.
Avantajul de a apela la un broker bancar este acela că brokerul cunoaşte cel mai bine ofertele băncilor și/sau IFN-urilor şi care sunt condiţiile de finanţare pentru fiecare caz în parte. Astfel, clientul nu mai este nevoit să meargă singur de la o banca la altă, cu riscul ca dosarul să-i fie respins, în încercarea de a găsi finanţatorul potrivit.

Ce tipuri de credite poți contracta cu ajutorul companiei A&A Consulting?
Cu scopul de acoperi toate nevoile de finanțare ale clienților, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, A&A Consulting intermediază următoarele tipuri de credite: credite garantate, credite negarantate, refinanţare, Prima Casă, Card Credit, Credit IMM, Leasing.

Intrebari Frecvente :

Aici vă răspundem la cele mai importante întrebări adresate nouă. Am făcut o selecție cu cele mai multe astfel de întrebări și am grupat mai jos răspunsurile la acestea. Sperăm să vă fie de folos.

Ce ne angajam sa facem pentru clientii nostri?

Ne asigurăm că înainte de a lua o decizie, clienții cunosc toate amănuntele contractului creditare pe care își iau angajamentul să îl respecte.
Ne ocupăm de obținerea întregii documentații necesare pentru întocmirea dosarului de credit.
Depunem dosarul la bancă și îl urmărim până la aprobare.

Care sunt serviciile oferite de A&A Consulting?”

Intermedierea creditelor bancare și/sau non-bancare.”

Ce fel de credite pot contracta?

Orice tip de credit, menit să iți satisfacă cele mai ambițioase proiecte și să îți rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare.

Sa iau un credit in Lei sau in Euro ?

Aceste decizii variază de la caz la caz deoarece fiecare produs financiar are utilitatea lui și caracteristici proprii. Mai mult, această decizie depinde în mare parte de situația financiară a debitorului. O idee bună ar fi totuși un împrumut în moneda în care este încasat salariul, pentru o mai bună protecție împotriva riscului valutar.

george.bcr.ro%20