Login

Scrisoare de garanție

A&A Consulting prin partenerii săi intermedieaza urmatoarele scrisori de garanție :

 1. Scrisoare de garantie de participare la licitatie :  Scrisoarea de garanti este un document scris prin care o institutia bancara sau non bancara denumita garanta se angajeaza in mod irevocabil ca, in cazul in care o anumita persoana fizica sau juridica (debitorul principal) nu va plati la termen o suma indicata expres in documentul respectiv, sa plateasca suma neachitata in favoarea beneficiarului. Prin aceasta se preia obligatia de plata pentru situatia in care cel garantat nu si-a indeplinit obligatia contractuala, fara a se face referire la fapte.
 2. Scrisoarea de bună execuție ;Garantarea respectarii obligatiilor contractuale asumate de companiile romanesti cu privire la:
  • livrarea integrala a cantitatii de marfuri contractate, efectuarea lucrarilor sau prestarea serviciilor
  • termenele de livrare a marfurilor, de executare a lucrarilor sau de prestare a serviciilor
  • calitatea marfurilor livrate, a lucrarilor efectuate sau a serviciilor prestate
  • punerea in functiune si asigurarea functionarii conform parametrilor tehnico-functionali conveniti, inclusiv pe perioada garantiei tehnice pentru obiective complexe
 3. Scrisoare pentru energie regenarabila
 4. Scrisoare vama si importuri : acoperă obligația dumneavoastră de plată a taxelor vamale și a altor taxe și comisioane datorate, aferente importurilor de bunuri sau echipamente atât în România cât și în străinatate.
 5. Scrisoare restituire avansului : In parcursul pe care ti l-ai imaginat pentru afacere ta pot sa apara diverse situatii neprevazute.
  De aceea, ti-am pregatit solutii potrivite pentru a garanta acoperirea obligatiilor tale de plata sau returnarea avansului primit de la partenerii tai. Iti punem la dispozitie un plafon revolving pentru eliberarea de scrisori de garantie de plata si pentru restituire avans.
 6. Scrisoare eșalonare/amânare impozite
 7. Scrisoare concesiune
 8. Scrisoare intre privați

Pentru mai multe detalii sau oferte personalizate – Contactati-ne prin formularul de contact, telefonic sau adresa de email.

A&A Consulting – Consilierul tau de incredere

george.bcr.ro%20