Login

Libra Bank

Prezentare

Libra Internet Bank este una dintre cele mai dinamice banci din regiunea est europeana si prima banca din Romania care a adoptat o abordare de nisa. Primul segment deservit in mod specializat cu produse si servicii bancare a fost cel medical (incepand cu 2004), iar apoi succesiv alte profesii liberale, dezvoltatori de proiecte imobiliare si fermieri. Libra Internet Bank acorda o atentie deosebita inovatiei, tehnologiei moderne si parteneriatelor cu orice jucator din zona Fintech, retail sau din orice alt domeniu.

Banca a fost infiintata in anul 1996 si devenit operationala un an mai tarziu. Din luna mai 2003, face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. Ca membra a grupului american de investitii New Century Holdings, Libra Internet Bank a castigat increderea celor mai sofisticati reprezentanti ai societatii si ai mediului de afaceri.

Din 2011, odata cu rebrandingul din “Libra Bank”, in “Libra Internet Bank”, banca si-a consolidat pozitia de lider si inovator in digital banking, mizand pe o experienta completa a clientului, in jurul aplicatiilor online, pe automatizare si rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor clientilor si pe conceperea unor produse revolutionare, recunoscute prin numeroase premii.

Intelegerea aprofundata a activitatii clientilor, produsele inovatoare create si deciziile prudente adoptate au permis bancii obtinerea de rezultate financiare pozitive, chiar si in anii de criza, recomandand Libra Internet Bank drept un partener credibil si flexibil.

Fiind persoana juridica romana, Libra Internet Bank este supusa legilor romane si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei. Totodata, Libra Internet Bank este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare (FGDB) din Romania, prin urmare depozitele constituite de clienti la aceasta institutie de credit sunt garantate in conditiile si limitele prevazute de legile romane. Banca este autorizata sa indeplineasca toate activitatile specifice unei banci comerciale si cateva activitati legate de pietele de capital, este membru SWIFT, actionar la SNCDD, TRANSFOND si BIROUL DE CREDIT, si este agent de decontare pentru Societati de servicii investitii financiare (SSIF), intermediar pe piata secundara a titlurilor de stat. Libra Internet Bank este de asemenea membru al Asociatiei Romane a Bancilor din februarie 1998.

Libra Internet Bank, infiintata in 1996 si operationala din 1997, face parte din Mai 2003 din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est din care peste 300 milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

https://aa-c.ro/libra-bank/ Broker Credite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.