Login

Despre noi

A&A Consulting – Despre Noi

Sunteti in cautarea unui ajutor specializat, a unui broker de credite , ce are toate informaţiile necesare pentru contractarea unui credit?

A&A Consulting va pune la dispozitie un broker de credite , ce va poate oferi toate raspunsurile necesare intrebarilor dumneavoastra!

Suntem o companie de consultanta flexibila si dinamica orintata catre persoane active care stiu sa valorifice propriul timp si au nevoie nu numai de inalta calitate, dar si de servicii rapide care sa evite birocratia si documentatia inutila.

Aplicarea pentru un imprumut devine mai facila cu ajutorul unui broker de credite si mai putin consumatoare de timp. Optati pentru un broker de credite si nu o sa mai fiti nevoit sa treceti de la navigarea labirintului de creditori la cercetarea tuturor aspectelor privitoare la actele necesare obtinerii unui credit. Un broker de credite A&A Consulting va ofera sfaturi utile pentru a va ajuta sa gasiti imprumutul care vi se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Scurt Istoric :

Înființat in 2020 februarie, cu un țel bine definit de a ajunge in topul societăților de intermediere financiara, cu oameni care împreună, depășesc peste 12 ani de experienta in domeniul financiar-bancar si non bancar, suntem devotați clienților si partenerilor noștri pentru o lungă si bună colaborare.

Până în prezent reprezentam mai mult de 10 instituții financiare având ca target sa obtinem parteneriate din partea tuturor instituțiilor financiare de pe piața din România.

Portofoliul de clienți nu este unul mic si restrâns. Avem peste 5000 de clienți, care au auzit depre noi si pe care i-am ajutat sa faca alegerea cea mai bună când au apelat la noi in vederea obținerii unei oferte personalizate de creditare pentru oricare dintre tipurile de credit pe care noi le intermediem.

Credit de nevoi personale, Card de credit, Refinantare si credit de nevoi personale suplimentar, Credit ipotecar, Credit prin programul guvernamental “Noua Casă” sau vechiul program “Prima Casă” si creditele pentru persoane juridice.

 

 

george.bcr.ro%20