Despre Noi

Misiunea noastră – Creditul tău personalizat

Dezvoltăm și oferim cele mai bune soluții pentru nevoile fiecărui client

Obiectivul A&A Consulting este de a asigura clientilor sai servicii externalizate in domeniul financiar – bancar de inalta calitate si de a atrage o paleta larga de clienti calitativi printr-o evaluare atenta a nevoilor acestora si a oferii diversitatea de produse bancare intermediate din partea Institutiilor cu care colaboram in prezent si vom colabora pe viitor.

Creditul pe care tu il alegi poate fii un succes sau o povara.Noi te ajutam sa faci alegerea corecta

Mai multe Despre Noi

Parteneri

In prezent A&A Consulting prin S.C. PREMIUM FINANCE CONSULTING S.R.L are incheiate colaborari cu urmatoarele : Idea Bank , First Bank, Credit Europe Bank, , Alior Bank, OTP Bank, Banca Transilvania, Libra Bank, BRD – Groupe Societe Generale, BCR, Unicredit Bank, Garanti BBVA, Garanti Credite de Consum BBVA ; si in curs de incheiere colaborari cu :BNP Paribas Romania, Alpha Bank , ING Bank , Patria Bank pentru intermediarea creditelor cu si fara garantie oferite de acestea.

Cifre REalizate

Societatea a fost infiintata in 2019 de catre profesionisti cu o vasta experienta in domeniul financiar-bancar  din dorinta de a oferi servicii de intermediere financiara profesionale pe piata creditelor din Romania avand in prezent 10 agenti dedicati clientilor persoane fizice cat si persoanelor juridice cu un portofoliu de clienti multumiti in numar estimativ de 10.000 in ultimii ani, anul trecut avand ca si volum de intermediere estimativ in valoare de 5.000.000 EURO.

EXcelenta

A&A Consulting  isi propune un target lunar de estimativ 1.000.000 Ron pentru creditele de nevoi personale si 2.000.000 Ron pentru creditele ipotecare. In acest sens, echipa A&A Consulting investeste deja in promovarea serviciilor de intermediere pe care le ofera, in mediul online pe pagina noastra www.aa-c.ro , www.premiumfinance.ro ,  retelele sociale www.facebook.com/aacbroker , cat si pe plan teritorial prin materiale publicitare avand deja un renume si functioneaza prin “recomandare”

Inovatie

In plan calitativ:

– Consolidarea rețelei prin mărirea numărului de agenti/colaboratori

– Sustinerea de cursuri de specialitate oferite oamenilor de vanzari existenti;

– fidelizarea forței de vânzări prin implementarea de programe motivationale;

– atragerea de noi clienti pe diverse canale(online si teritoriale), prin crearea unor spot-uri publicitare atractive.

– Diversificarea Produselor Intermediate prin incheierea de noi colaborari cu toate institutiile bancare chiar si non-bancare din Romania

Echipa A&A Consulting

Alexandru Talian

Managing Partner

Simona Slabu

Director Vânzări

Monica Alexe

Asistent Manager

Catalin Musat

Manager Relații Clienți

Alina Crăciun

Agent Vânzari

Mădălin Duman

Manager Office Buzău

PREGATIT SĂ OBȚII CREDITUL TĂU PERSONALIZAT?

APLICA PENTRU CONSULTANȚĂ GRATUITĂ