Login

Creditul de nevoi personale

Creditul de nevoi personale

Când facem referire la creditul de nevoi personale, oamenii cred că este creditul cel mai accesibil, exact acel tip de credit care, din punct de vedere timp și documente, implică un minim efort pentru a-l obține, comparativ cu creditele ipotecare. Creditele de nevoi personale sau de consum, cum mai sunt denumite, îți permit să rezolvi aproape orice fel de problemă sau necesitate. Nevoi personale, visuri sau dorințe, toate pot fi îndeplinite cu succes datorită acestui credit. Cea mai importantă caracteristică a lui este aceea că poți face orice cu banii, instituțiile bancare și/sau non-bancare creditoare neimpunând documente justificative în acest sens, iar avantajul cel mai mare este acela că nu trebuie să oferi un avans pentru contractarea lui.

Acceseaza Calculatorul de credit pentru un calcul estimativ si afla imediat rata pentru suma solicitata.

Pentru calcul personalizat completeaza formularul nostru si iti vom trimite oferta potrivita necesitatilor tale.

Creditul pentru nevoi personale este una din cele mai bune soluții de finanțare existente pe piața financiar-bancară din România.

Pentru creditul de nevoi personale pot aplica persoanele fizice sau persoanele fizice autorizate care pot face dovada unui venit lunar.

Creditele de nevoi personale sunt de două feluri:

Fiecare instituție bancară și/sau non-bancară impune o anumită limită de finanțare privind creditele negarantate. Limita de finanțare este concepută ținând cont de parametrii de risc, dar mai ales de posibilitățile financiare și de nevoile viitorului debitor. Tocmai pentru ca această limită să se fixeze în jurul unor sume de bani cât mai mari, accesibile pentru clienți, creditul de nevoi personale a luat și forma unui credit garantat. Creditele cu garanție cresc atât calitatea, cât și rata de succes a visurilor tale.

Concluzie: Împreună alegem soluția de finanțare potrivită dorințelor tale, iar tu le transformi în realizări.