Notice: Undefined index: options in /home/aac/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 194
Credit Ipotecar - Broker Credite - Consilierul tău de încredere
Broker credit first bank

Ce este un broker de credite?

Brokerul de credit ipotecar First Bank, este un intermediar profesionist care facilitează procesul de creditare dintre clientul persoană fizică sau juridică.

Brokerii A&A Consulting intermediaza Gratuit pentru client orice tip de credit din portofoliu partnerilor Bancari si Non-Bancari.

Orice s-ar întâmpla, ai toată atenția noastră.

Refinanteaza-ti creditul ipotecar cu dobândă fixă de la
6,99% in primii 5 ani prin Credit ipotecar First Bank

Fie ca ai deja o casa luata printr-un credit sau poate vrei sa-ti cumperi una noua, aici avem cea mai potrivita solutie pentru tine. Poti sa-ti refinantezi creditul de la alta banca sau sa aplici pentru unul nou beneficiind de o super oferta. Aplica acum, perioada este limitata (25.11.2022 – 31.01.2023)!

REFINANTARE SI CREDITE NOI

  • Termenul de rambursare a sumei împrumutate este flexibil, de până la 360 de luni.
  • Suma împrumutata este de până la 500.000 EUR (echivalentul în lei) cu dobanda fixa de la 6,99% in primii 5 ani si marja 2,99% + IRCC incepand din anul 6;
  • Poți lua creditul împreună cu pana la 3 coplatitori (sotul/sotia, partenerul/partenera, parinti/copii/frati)

SUPER AVANTAJ

  • Costurile notariale aferente ipotecii platite de noi (in limita a 2000 lei)
  • Rata lunara mai mica

*DAE (LEI) – Fixa. Client cu venituri încasate în conturi First Bank – este calculat pentru un credit cu valoarea de 232.500 LEI, pe o perioadă de 360 luni, cu rambursare în rate lunare egale, cu o rată a dobânzii anuale de 6.99% in primii 5 ani si marja 2,99% + IRCC incepand cu anul 6, luând în considerare valoarea comisionului de analiză, valoarea comisionului de cont curent, asigurările de viață cu valoare lunară estimativă de 26.65 LEI și de imobil cu valoare anuală estimativă de 275 LEI (pentru o valoare a garanției de LEI), taxă evaluare imobil adus în garanție 450 LEI, taxă formalități de publicitate imobiliară 123.25 LEI și taxă înregistrare în Arhiva de Garanții Reale Mobiliare a garanțiilor LEI, DAE = 7,63 %.

Esti cu un pas mai aproape de casa ta. Lasă-ne datele de contact si te sunam noi in scurt timp

Vreau credit 

Găsești fișa de produs completă și exemplul de calcul aici.

INTREBĂRI FRECVENTE

Dacă ai alte întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Ce documente sunt necesare pentru a obține o aprobare a unui credit de investiții imobiliare?

În cazul în care veniturile tale lunare sunt înregistrate în baza de date ANAF, nu ai nevoie decât de Cartea ta de indentitate și a co-plătitorului, dacă este cazul.

Până la ce vârstă pot să solicit un credit de investiții imobiliare?

Vârsta maximă la sfârșitul perioadei de creditare trebuie să fie 65 ani.

Pot face rambursări anticipate?

Poți rambursa oricând, orice sumă în mod gratuit, fără nici un comision de rambursare anticipată, indiferent de tipul de dobândă.

Dacă am rambursat anticipat o parte din credit, mi se reduce valoarea ratei lunare de plată?

Poți opta pentru reducerea proporțională a sumei lunare de plată sau a perioadei de rambursare rămasă, ori o combinație a acestora, în urma unei rambursări anticipate.