Broker credit first bank

Ce este un broker de credite?

Brokerul de credit, este un intermediar profesionist care facilitează procesul de creditare dintre clientul care doreste credit de nevoi personale First Bank, persoană fizică sau juridică.

Brokerii A&A Consulting intermediaza Gratuit pentru client orice tip de credit din portofoliu partnerilor Bancari si Non-Bancari.

CONFORT SI SIGURANTA

Planurile tale merg la sigur cu dobânzi fixe pe întreaga durată de rambursare.

Creditul de oriunde este un credit destinat nevoilor tale personale, inclusiv dacă dorești să refinanțezi unul sau mai multe credite de consum sau cu garanție reală.

Și pentru că sunt visurile tale – nu trebuie să prezinți niciun document justificativ pentru modul în care dorești să utilizezi banii. 

REDUCERI CUMULATIVE

Încasează-ți veniturile lunare într-un cont First Bank și poți să ai reduceri de până la 30% la dobândă, plus un discount de fidelitate anual.

Fie că alegi dobândă fixă sau variabilă, noi îți punem la dispoziție toate informațiile legate de costuri. Vezi aici toate reducerile de dobândă. 

Calculator Credit de nevoi personale

Intrebări Frecvente

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Ce documente îmi trebuie ca să obțin un credit de nevoi personale?

Doar cartea ta de identitate. A ta și a co-plătitorului dacă este cazul. Iar veniturile tale trebuie să fie înregistrate în baza de date ANAF.

Până la ce vârstă pot să obțin un credit de nevoie personale?

65 de ani este vârsta maximă pe care o poți avea până la sfârșitul perioadei de creditare.

Pot să fac credit cu un prieten?

Poți să aduci cel mult un co-plătitor: soțul, soția, partenerul sau partenera cu care locuiești, un părinte, un frate, o soră, un fiu sau o fiică.

Ce venit lunar trebuie să am pentru a solicita un credit de nevoi personale?

Minimum 2 501 de lei/lună individual.

Cum pot afla la ce sumă maximă mă încadrez?

Îți vom pune la dispoziție o ofertă de creditare personalizată, care conține și soluții alternative. Tu ai la dispoziție 15 zile pentru a te hotărî asupra variantei care te avantajează cel mai mult. Putem face acest lucru și la orice sediu A&A Consulting, desigur!