fbpx
  • Phone+40 31 437 03 30
  • Emailoffice@aa-c.ro
  • AddressCity Business Center Str. Nerva Traian 3 etj. 7 Offices 5, 14A, 15A Bucuresti Sector 3
  • Open Hours09:00-17:30
Login
  • Phone+40 31 437 03 30
  • Emailoffice@aa-c.ro
  • AddressCity Business Center Str. Nerva Traian 3 etj. 7 Offices 5, 14A, 15A Bucuresti Sector 3
  • Open Hours09:00-17:30

Blog

Tipuri de credite

Credit de Refinantare

Refinanteaza si aduna-ti toate creditele de la alte banci la o singura banca si opteaza pentru refinantare cu perioada extinsa de creditare, de pana la 10 ani. Aplica pana pe 22 septembrie si beneficiezi de dobanda promotionala de la 7,5%. In plus, afli pe loc cati bani primesti si poti obtine o suma suplimentara fata de suma refinantata!

https://aa-c.ro/credit-refinantare/ Broker Credite…Mai MultCredit de Refinantare

Tipuri de credite

Credit Noua Casa

Programul “Noua Casa” este un program guvernamental care are ca obiectiv facilitarea accesului persoanelor fizice la achizitia unei locuinte prin contractarea de credite garantate de stat.

Dobanda Creditului Noua Casa Este formata din marja Bancii si IRCC stabilit de BNR.

Beneficiarii pot achizitiona in cadrul programului urmatoarele tipuri de locuinte:

a) locuinte noi, destinate achizitionarii, inclusiv cele construite prin programele derulate de Agentia Nationala pentru Locuinte, pentru care documentele de receptie la terminarea lucrarilor de constructii noi s-au semnat cu cel mult 5 ani inainte de data solicitarii creditului garantat;
b) locuinţe consolidate, destinate achizitionarii, pentru care documentele de receptie la terminarea lucrarilor de interventie in vederea consolidarii si/sau reduMai MultCredit Noua Casa

Tipuri de credite

Credit ipotecar

Obține Creditul Ipotecar/Noua Casa prin A&A Consulting – Oferte personalizate in funcție de profilul tău de client de la majoritatea băncilor din România, fără deplasări inutile cu 0% comision de la client ! Servicii de Consultanță gratuită.

Creditul Ipotecar se acordă pentru achiziția, construirea, reabilitarea, modernizarea, consolidarea sau extinderea unei locuințe, dar și pentru refinanțarea altor credite imobiliare sau ipotecare.
Suma minimă contractată este de 100.000 RON iar suma maximă pe care o poți obține este de până la 85% din valoarea investiției, pe un termen de maxim 35 de ani.
Avansul minim:
• între 15% și 25% din valoarea investiției în funcție de localitatea în care este situat imobilul.
• 0% în cazul creditelor acordate pentru refinanţarea altor credite ipotecare/imobiliare în derulare (pentru sumele suplimentare acordate pentru extindeMai MultCredit ipotecar